banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DERİNCE’DE RAMAZAN AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL
 Kent Meydanı’nda her akşam Çayhane

On bir ayın sultanı Ramazan ayının coşkusunu dolu dolu yaşatmak isteyen Derince Belediyesi, bu bağlamda Kent Meydanı’nda kurduğu Çayhane ile ilçe halkının Ramazan akşamlarını en güzel şekilde geçirmelerine imkan sağlıyor. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un bu dönemdeki projeleri arasında yer alan şelale düzenlemesinin tamamlanması ile daha farklı bir kimliğe bürünen Derince Kent Meydanı, yenilenen yüzü ile ilçe halkına Çayhane keyfini sunuyor.

 

Çocuklar da neşeli vakit geçiriyor

Evlerinde oruçlarını açan Derinceliler daha sonra Kent Meydanı’na gelerek burada şelalenin huzur veren sesi eşliğinde çaylarını yudumlayarak sohbet ediyor. Bu sırada çocuklar da palyaçolar eşliğinde neşeli vakit geçirerek dev ekrandan çizgi film izlemenin keyfini yaşıyor. Her akşam iftarın ardından kurulan ve saat 01:00’e kadar devam eden Çayhane’de ilçe halkına Derince Belediyesi tarafından ücretsiz çay ikramı yapılırken, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da sık sık Kent Meydanı’na gelerek vatandaşlarla sohbet ediyor.

 

Başkan Bulut, vatandaşlarla bir arada

İlçe halkının Ramazan ayını tebrik eden Başkan Bulut, burada yaptığı sohbetlerde; “İçerisinde bulunduğumuz bu kutsal ayın başta Derince’miz ve ülkemiz olmak üzere tüm Müslümanlara huzur getirmesini temenni ediyorum. Bizler de Ramazan ayı boyunca iftarların ardından şelale düzenlememizin artık tamamlanmak üzere olduğu Kent Meydanı’mızda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Tüm ilçe halkımızı iftarlarını açtıktan sonra çay sohbeti için Kent Meydanı'na bekliyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826