banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DERİNCE’DE SİLAHLI SALDIRI
Çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu iddiasıyla geçtiğimiz nisan ayında tutuklanarak cezaevine gönderilen ve geniş bir kesim tarafından ‘Karslı Zeki` olarak tanınan Zeki Süleymanoğlu'nun oğlu Kaan Süleymanoğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Bu olayın ardından ayni zamanda akraba olan iki aile arasında husumet oluşmuştu.
 
KURŞLUN İSABET ETMEDİ
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Zeki Süleymanoğlu`nun yakınları halen cezaevinde olan Hızır Sürücü Kursu`nun sahibi Hızır Yavuz`un yeğeni Cihat Yavuz`u 
Derince`de İnci Pastanesi`nin olduğu yerde silahla taradı.. Ali Yavuz`un oğlu olan Cihat Yavuz`un arabası doğru kaçarak kurşunların hedefi olmadığı, olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.  Cihat Yavuz`un olayın ardında soluğu emniyette aldığı belirtildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826