DERİNCE’DE SORUNLAR EL BİRLİĞİYLE ÇÖZÜLÜYOR
 Her ay farklı bir mahallede toplantı

Sorunların çözümü noktasında istişareye büyük önem veren Başkan Bulut’un öncülüğünde her ay düzenli olarak muhtarlarla gerçekleşen buluşmalar iki yıldır aralıksız olarak devam ediyor. Her ay farklı bir mahallede bir araya gelen muhtarlar bu toplantılarda, belde sakinlerinin talep ve önerilerini aktarma imkanı bularak, sorunlarına hemen çözüm bulabiliyor. Son olarak Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarı Ali Cenk Akgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma sahilde yer alan Derince Balıkçılar Derneği’nde yapıldı.

 

Vizyon projeler hizmete sunulacak

Aylık rutin olarak gerçekleşen toplantılarla, sorunlara çözüm bulduklarını belirten Başkan Bulut “Mahallelerimizin sorunlarını öncelik sırasına göre belirleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Önemli olan bir yandan halkımızın beklentileri doğrultusunda günlük sıkıntıları giderirken, diğer taraftan da vizyon projelerimizi hizmete sunmak. Muhtarlarımızın da bizlere verdiği katkıyla birlikte önümüzdeki üç yıl içerisinde birçok yeni projeyi hizmete sunarak, Derince’yi kentimizin en gözde ilçelerinden biri haline getireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817