DERİNCE’DE STK’LAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
 Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşti

Ramazan ayı coşkusunun düzenlenen iftar ve çayhane etkinlikleri ile en güzel şekilde yaşandığı Derince’de bu kez ilçedeki sivil toplum kuruluşları için bir iftar programı organize edildi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde Deniz Mahallesi’nde bulunan Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen iftar organizasyonuna katılım yüksek oldu. Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Mamat ve Osman Ergin, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, Kent Konseyi Başkanı Hasan Malo ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin yoğun katılım sağladığı iftar yemeği birlik ve beraberlik içerisinde geçti.

 

Başkan Bulut’tan birliktelik mesajı

İlçe Müftüsü Birol Nurlu’nun yaptırdığı duanın ardından oruçlarını açan katılımcılar, iftarın son bölümünde ise sohbet etme imkanı buldu. STK temsilcilerine katılımları nedeniyle teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince’mize hizmet ederken ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde hareket etmeye özen gösteriyoruz. Bu noktada özellikle sivil toplum kuruluşlarımız bize her zaman yol gösterici oluyor. Bundan sonra da her platformda sizlerin fikirlerine başvuracağız” dedi. İftarda görüşlerini açıklayan STK temsilcileri de ev sahipliğinden dolayı Başkan Bulut’a teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817