Derince’de STK’lar iftarda buluştu

 

Birlikteliğimiz Derince’mize katkı sağlasın

Çayhane etkinlikleri ve iftar programları ile Ramazan ayı coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Derince’de bu kez sivil toplum kuruluşları için bir iftar programı düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz olmak üzere, başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, ilçedeki STK’ların başkan ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda gerçekleşen iftar programında hep birlikte oruçlarını açan katılımcılar, iftarın ardından ise çay eşliğinde sohbet etme imkanı buldu. İftar programında yaptığı konuşmada STK temsilcilerine katılımları nedeniyle teşekkür eden Başkan Bulut, “Hepimiz Derince’ye artı değer kazandırmak için gayret gösteriyoruz.  Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah hiç eksik olmasın. Birlikteliğimiz Derince’mize katkı sağlasın” dedi.

 

Alparslan Ortaokulu Kocaeli birincisi oldu

Konuşmasında özellikle TEOG sınavında ilçe olarak elde edilen başarıya vurgu yapan Başkan Bulut, “Biliyorsunuz TEOG sınav sonuçları açıklandı. TEOG sınavlarında okullar bazında Alparslan Ortaokulu Kocaeli birincisi oldu. Derince’de toplam 37 öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye birinciliği paylaştı. Bu ilçemiz için büyük bir başarı. Bu hepimizi sevindiren, heyecanlandıran bir olay. Derince’mizin daha nice başarılara imza atabilmesi için bir ve beraber olmamız çok önemli” dedi. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da konuşmasında “Bu programı düzenlediği için başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerde halkımız gönül birliği içerisinde devlet ve milleti ile bir araya gelip kaynaşıyor. Hep birlikte arkadaşlarımızla birlikte Derincemize gönül verdik. İnşallah ülkemizdeki bu güzellik her geçen gün daha da ileriye gidecek. Biz artık her bakımdan ileriye gitmek zorundayız. TEOG sınavında alınan başarılı neticeler hepimizi sevindirdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817