Derince'de tedavi gören tanker kurbanı öldü
 Diyarbakır'da 21 Temmuz'da meydana gelen tanker faciası sonrası Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altında bulunan Aslan Doğan hayatını kaybetti.

Diyarbakır Lice'de LPG yüklü tankerden sızan parlaması sonucu meydana gelen patlamada ilk gün 1 kişi hayatını kaybetmiş, 69 kişi de yaralanmıştı. Bingöl karayolunun 90. kilometresinde 21 Temmuz gecesi bir firmaya ait 22 ton LPG yüklü tankerin devrilmesi sonucu çevreye yayılan gaz, patlamaya neden oldu. İki otobüs ve bir otomobilin kül olduğu yangında yaralanan 69 kişi ise hava ve kara ambulanslarıyla aralarında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de bulunduğu çeşitli hastanelere kaldırılmıştı.

Olayda yaralanan Mehmet Sıddık Yaşar ve Aslan Doğan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan Mehmet Sıddık Yaşar 26 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Diğer yaralı Aslan Doğan da hayatını kaybetti. Mucize esiri ucuz atlatıldı denilen olaydan 11 gün sonra ölü sayısı 27'ya ulaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817