Derince’de Üç Önemli Eser Daha Yükseliyor

Haritacılar’dan Başkan Bulut’a Ziyaret

Vizyon projelerle birlikte dört buçuk yıllık hizmet sürecinde Derince’ye Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, İbni Sina Mahalle Konağı, Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, 20 metrelik yol ve viyadükleri kazandıran Başkan Bulut, ilçeyi Kocaeli’nin gözde yaşam alanlarından biri haline getirdi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un imzasını taşıyan üç önemli proje ise yükselmeye devam ediyor. Başkan Bulut, beraberinde konukları Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Doğu Marmara Bölge Temsilcisi Cuma Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

İlk İnceleme 1071 AK Merkez’de

Konuklarıyla birlikte ilk olarak kentin merkezi olan Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi’ndeki alana inşa edilen 1071 AK Merkez projesini inceleyen Başkan Bulut, “Kültürel noktada çok önemli bir eksiğimizi giderecek olan kongre merkezimizin kaba inşaatını büyük oranda tamamladık. 400 araç kapasiteli kapalı otoparkımız artık kullanıma hazır diyebilirim. Bunun yanı sıra 1071 kişilik konferans salonu ve sosyal donatıları ile AK Merkez Derince’miz için çok önemli bir kazanım olacak” dedi. 1071 AK Merkez’deki incelemelerin ardından Başkan Bulut ve konukları Yenikent Mahallesi’nde yapımı süren Kapalı Pazar ve Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde incelemelerde bulundu.

Örnek Projeler Hayata Geçti

Üç kattan oluşan kapalı pazarı çok amaçlı olarak inşa ettiklerini belirten Başkan Bulut, projenin haftanın her günü yaşayan ve kente değer katacak bir eser olduğunu söyledi. Hoca Ahmet Yesevi Camii’yi de bölge halkının talebi doğrultusunda inşa ettiklerini belirten Başkan Bulut, 2 bin kişilik ibadethanenin önemli oranda tamamlandığını ifade etti. Başkan Bulut ve konukları son olarak yapılan yatırımlarla hızla büyüyen Çenesuyu fabrikasında incelemelerde bulundu.  Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Doğu Marmara Bölge Temsilcisi Cuma Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de ilçeye kazandırdığı kalıcı eserler nedeniyle Başkan Bulut’u tebrik ederek, Derince’de örnek projelerin hayata geçtiğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817