Derince’de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

İki Ayrı Noktada Çalışmalar

Çocuklara ve gençlere yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de spor alanında yapılan etkinlikler örnek oluyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesinin hayata geçtiği Derince’de eğitim-öğretim döneminde okulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 538 öğrenci havuzla buluşmuştu. Yüzme projesini yaz aylarında da sürdüren Derince Belediyesi’nin ilçede iki ayrı noktada açtığı kurslara büyük ilgi var.

Haftanın 6 Günü Eğitim

Projeyi yaz döneminde de sürdüren Derince Belediyesi’nin uygulamasıyla birlikte 7-14 yaş arasındaki yaklaşık bin 200 öğrenci ücretsiz yüzme eğitimlerinden faydalanıyor. Yenikent Mahallesi’nde yer alan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Fatih Sultan Mahallesi’nde bulunan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde gerçekleşen eğitimler pazar günü hariç haftanın 6 günü devam ediyor. Yüzme eğitimlerinin devam ettiği merkezleri ziyaret eden Başkan Aygün, burada çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817