banner2779
banner2752
banner2750

Derincede  Yüzme öğrenmeye engel yok

Derince Belediyesi’nin İbni Sina İlkokulu’nda çocukların hizmetine açtığı eğitim ve eğlence havuzundaki derslere katılan down sendromlu öğrenciler Sefa Akçay ve Mehmet Anıl Koçak yüzme öğreniyor

 

Kursiyer sayısı 200’ü aştı

Yaz döneminin çocuklar için bir başka güzellikte yaşandığı Derince’de İbni Sina ve Çınarlı İlkokulları’nda devam eden eğitim ve eğlence havuzlarına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. İbni Sina İlkokulu’nda açılan yüzme kurslarına katılan öğrencilerin sayısı 200’ü bulurken, eğitmenler eşliğinde derslere katılan öğrencilere burada ücretsiz yüzme dersi veriliyor.

 

Neşeli zaman geçiriyorlar

5-13 yaş grubu kursiyerlerin yer aldığı derslere katılan down sendromlu öğrenciler Sefa Akçay ve Mehmet Anıl Koçak da burada yüzmeyi öğrenerek, yaz mevsiminin tadını çıkartıyor. Yüzme eğitmeni Melike Gençtürk ise derslere katılan Sefa Akçay ve Mehmet Anıl Koçak ile yakından ilgilenerek onların havuzda neşeli zaman geçirmesini sağlıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751