Derince’de Yüzme Şenliği Başlıyor

25 Metre Uzunluğunda, 7 Kulvarlı

Son dönemde hizmete sunulan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Er Emre Kan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi ile sporun da merkezi olan Derince’de yaz dönemi etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Derince Belediyesi’nin modern sistemle inşa ettiği ve benzerleri arasında farklı bir görünüme sahip olan Kapalı Yüzme Havuzu, ilçeyi sportif alanda da marka kent haline getirdi. 25 metre uzunluğunda, 7 kulvarlı olarak inşa edilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, hizmete açılmasıyla birlikte gençlerden ve çocuklardan yoğun ilgi görüyor.

Kayıtlar 10 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’ndan ilçedeki tüm çocukların yararlanması için bir proje hazırlayan Derince Belediyesi, bu kapsamda Yüzme Şenliği organize ediyor. İlçedeki 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenecek olan Yüzme Şenliği’ne katılmak isteyenler için müracaatlar başladı. 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kayıt sürecinde Yüzme Şenliği’ne katılmak isteyenler başvurularını Derince Belediyesi Beyaz Masa birimine yapacak. Kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacak olan Yüzme Şenliği’ne Derinceli miniklerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817