banner2779
banner2752
banner2750

Derince’de "Z-Kütüphane" Açıldı

Protokolden Açılışa Yoğun İlgi

Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda içerisinde elektronik eğitim materyallerinden zeki oyunlarına kadar birçok eğitici unsurun bulunduğu modern bir kütüphane hizmete girdi. Sadece öğrencilere değil aynı zamanda velilere de hizmet verecek olan z-kütüphane’nin açılışına Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım, milli eğitim şube müdürleri, STK yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dijital Kitap İçerikleri

Yaklaşık 156 m2’lik alana kurulu ve içerisinde 16 bilgisayarın yer aldığı Z-Kütüphane, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sabancı Vakfı ve Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla yapıldı. Protokolün katıldığı törenle hizmete giren z-kütüphane’nin açılışında bir konuşma yapan Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Selila Çelik, “Zamanımız teknoloji çağı ve günümüzde içerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile zenginleştirilmiş, öğrenciye ve velilere dilediği zaman destek verecek kütüphanelerimiz var. Okulumuzdaki bu kütüphaneden çocuklarımızın ve velilerimizin çok iyi faydalanmalarını istiyoruz” dedi. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda gerçekleşen program açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokolün kütüphanede yaptığı incelemelerin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751