Derince’deki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Derince’de meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Derince İstiklal Caddesi’nde Muhammed Ensar Aydemir (19) idaresindeki 41 PN 552 plakalı araç, Cumaretesi gecesi saat 03:00 sıralarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kazada henüz 3 aylık evli olan sürücü Aydemir olay yerinde yaşamını yitirdi.  Araçta bulunan Yavuz Selim Gül, Mevlüt Ballı, Mesut Şimşek ve Musa Topuz isimli şahıslar ise ağır yaralandı. Kazada ağır yaralanan ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 21 yaşındaki Yavuz Selim Gül doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

 
Derince Dumlupınar Mahallesi İğde Sokak Gül Apartmanı adresinde ikamet eden Gülsan İnşaat’ın sahibi Şükrü Gül ile Serfinaz Gül’ün 3 çocuğundan biri olan Yavuz Selim Gül’ün ölümü ile kazadaki ölü sayısı 2’ye yükseldi. Diğer yaralıların ise tedavileri sürüyor. Kazanın meydana geldiği gece Yavuz Selim Gül’ün kendisine ait çiğ köfteci dükkanını kapattığı ve kazada ölen diğer arkadaşı Muhammed Ensar Aydemir’in yanında bulunan arkadaşları ile gelip kendisini kiraladığı araçla evine bırakmak istediği, eve götürürken kazanın yaşandığı öğrenildi. Gül’ün cenazesi Derince Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817