Derince’den 36 Kişilik Ekip Yola Çıktı

Heyet Bölgeye Uğurlandı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ekipleri seferber etti. Başkan Aygün’ün de yer aldığı 36 kişilik yardım ekibi iş makineleriyle birlikte deprem bölgesine doğru yola çıkmak üzere Yenikent Mahallesi’nde yer alan Feni İşleri Garajı’nda bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Meftun Dallı, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, belediye başkan yardımcıları, belediye ve kaymakamlık daire müdürlerinin katılımıyla yardım heyeti deprem bölgesine doğru uğurlandı.

Aşevi Çorba Dağıtacak

Oluşturulan ekip içerisinde belediyenin Aşevi Birimi’ni de görevlendiren Başkan Aygün, “Depremden etkilenen halkımıza yardımcı olma noktasında tüm gayretimizle çalışmayı sürdürüyoruz. Toplamda 28 yardım tırını deprem bölgesine gönderdik. Şimdi de 36 kişilik ekibimiz ve iş makinelerimizle birlikte depremzedelere yardımcı olmak için yola çıktık. Yine bölgedeki vatandaşlarımız için Aşevi Birimimizi görevlendirdik. Bu ekibimiz de orada hazırladığı sıcak çorbayı halkımıza ikram edecek. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817