Derinceli Çocuklar Çok Şanslı

Her Yaş Grubundan Yoğun İlgi Var

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un hizmete sunduğu vizyon projeler arasında yer alan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, ilçe halkından yoğun ilgi görüyor. Hemen hemen her yaş grubundan katılımın sağlandığı, özellikle gençler ve bayanların yoğun ilgi gösterdiği Kapalı Yüzme Havuzu, sadece Derince’ye değil Kocaeli geneline de hitap ediyor. Özellikle Derince sınırları içerisinde yer alan ve İsmetpaşa Stadı ile birlikte yıkımı gerçekleştirilen yüzme havuzunun ardından bölgedeki önemi daha da artan Derince Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, ilçenin geleceğine yapılan en önemli yatırımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

425 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim Veriliyor

Başkan Bulut’un ilçeye kazandırdığı 25 metre uzunluğunda, 7 kulvarlı olarak inşa edilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda yaz dönemi ile birlikte çok önemli bir proje de hayata geçti. Derince Belediyesi tarafından ilçedeki 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenen Yüzme Şenliği’ne katılan minikler, havuzda ikinci hafta eğitimlerini de geride bıraktı. Burada uzman eğitmenler eşliğinde yüzme sporunu öğrenen 425 öğrenci, yaş gruplarına göre kendilerine ayrılan gün ve saatlerde eğitimlerini alıyor.

“Çocuklarımız Her Şeyin En İyisine Layık”

Derincelilerin Yüzme Şenliği’ne gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptığı değerlendirmede “İlçemize kazandırdığımız projelerimiz arasında yer alan Yüzme Havuzu’nda çocuklarımız için düzenlediğimiz ücretsiz Yüzme Şenliği’ne katılan yavrularımızın heyecanına şahit olmak bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Bizler de hizmete sunduğumuz projelerimizle Derince’yi çocuklarımızın yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getirmenin huzuru içerisindeyiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817