Derinceli hacı adayları dualarla uğurlandı
 Derince’de bu yıl bir tur şirketi ile kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini yerine getirecek olan 8 hacı adayı için Zübeyde Hanım Parkı’nda bir uğurlama programı tertip edildi

 

Başkan Bulut yalnız bırakmadı

Hac farizasını eda etmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan Derinceli hacı adayları için ilçede bulunan Zübeyde Hanım Parkı’nda bir uğurlama töreni düzenlendi. 8 hacı adayı ile onlarca yakınının katıldığı uğurlama törenine Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da katılarak bu anlamlı günlerinde hacca gidecek olan vatandaşları yalnız bırakmadı. Derince Merkez Camii İmam Hatibi Kadir Korkmaz’ın sunduğu uğurlama programında ilk olarak Derince Yeşil Camii İmamı Sinan Yaşar Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu.

 

Kutsal topraklara yolculuk

Derince İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Lütfullah Aydın’ın hacla ilgili önerileriyle devam eden programda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da bir konuşma yaptı. Başkan Bulut konuşmasında tüm hacı adaylarına yolculukların en güzelini yaptıklarını ifade ederek “Allah yapacak olduğunuz duaları kabul eylesin. Hac ibadetinizin kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Zeynel Abidin Akduman’ın da hac ibadeti ile ilgilendirmede bulundukları uğurlama programı okunan dualar ve hacı adayların yakınlarıyla vedalaşmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817