Derinceli işçinin feci ölümü

DERİNCE Çenedağ Mahallesi Köşk Sokak No:32 adresinde ikamet eden ve evli olan 30 yaşındaki Efgan Aşut, iddialara göre kısa süre önce Sakarya’da bulunan bir çelik fabrikasında işe girdi. İddialara göre 1 hafta önce sabah saatlerinde evden ayrılan ve iş yerine giden Aşut,3 fabrikada çalıştığı sırada vincin kaldırdığı 3 tonluk çelik konstrüksiyon bir anda üzerine düştü.

HAYATA TUTUNAMADI

Korkunç kazada ayağı kopan ve 5 gündür Sakarya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan Aşut, dün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayati fonksiyonlarını kaybetti ve yaşamını yitirdi. 6 yıldır evli olduğu öğrenilen Aşut’un cansız bedeni dün öğle namazına müteakip İmaret Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817