Derinceli öğrenciler çok şanslı

 

Derince Belediyesi tarafından ilçe genelinde eğitim gören öğrencilerin, tarihi ve kültürel yerleri görmeleri amacıyla düzenlenen kültür gezileri tüm hızıyla devam ediyor

 

Topkapı Sarayı’na hayran kaldılar

Eğitim camiasına ve öğrencilerin gelişimine büyük önem veren Derince Belediyesi bir yandan açtığı bilgi, sanat ve spor merkezleriyle ilçe halkına hizmet verirken diğer taraftan öğrenciler için çeşitli kültür gezileri organize ediyor. Kültür gezisi kapsamında İstanbul’a gerçekleşen son etkinliğin konukları Yenikent Anadolu Lisesi okul müdürü, öğretmen ve 12. sınıf öğrencileriydi. Yenikent Anadolu Lisesi öğrencileri kendileri için düzenlenen programda tarihi yarım adayı büyük bir ilgiyle gezerken, özellikle Osmanlı İmparatorluğu’nun sanat, kültür ve bilim alanındaki birçok özelliğini yansıtan Topkapı Sarayı’na hayran kaldılar.

 

Başkan Alemdar’a teşekkür ettiler

Okul ve dershanede geçen yoğun tempodan fırsat bularak, hem ecdadımızın yaptığı müthiş eserleri gören hem de stres atma imkanı bulan öğrenciler, bol bol hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Derince Belediyesi’nin düzenlediği geziye katılan öğrenciler ve okul yönetimi, kendilerine sağlanan bu imkanlardan dolayı Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler. Öte yandan öğrencilere farklı bir bakış açısı kazandırmak ve kültürel gelişimlerine katkı sunmak maksadıyla düzenlenen kültür gezilerinin ilçede yer alan diğer okullarla devam edeceği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817