Derinceli öğrencilerin anıları sonsuza dek yaşayacak
 Derinceli öğrencilerin anıları

sonsuza dek yaşayacak

 

Eğitime verilen önemin artarak devam ettiği Derince’de bulunan 23 ortaokulun 8. Sınıf öğrencilerine Derince Belediyesi tarafından hazırlanan dijital mezuniyet yıllığı hediye edildi

Derince Belediyesi’nin eğitim camiasına yönelik yaptığı hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Gerek okulların fiziki yapılanması, gerekse ihtiyaçlarının karşılanması noktasında tüm birimleriyle seferber olan Derince Belediyesi, bu kez 8. sınıfa giderek, mezun olup ortaokul yaşamını tamamlayan öğrencilere güzel bir sürpriz hazırladı. Derince Belediyesi’nin yürüttüğü çalışma ile ilçe genelinde yer alan 23 ortaokulun 8. sınıflarında eğitim gören öğrencilere dijital mezuniyet yıllığı hediye edildi. İçersinde okulla ilgili bilgiler, eğitimci kadrosu ve öğrencilerin hem yorumları hem de sınıflarındaki görüntülerinin yer aldığı dijital mezuniyet yıllığını alan öğrencilerin mutlulukları ise görülmeye değerdi.

 

Tüm projelerimiz gençlerimiz için

Sabancı Ortakları ve Çalışanları Ortaokulu’nda düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, buradaki mezunlara dijital mezuniyet yıllıklarını kendi elleriyle dağıttı. Ortaokulu bitirerek, artık lise hayatına merhaba diyen öğrencileri tek tek tebrik ederek hediyelerini veren Başkan Alemdar konuşmasında eğitim camiasının yanında olmayı kendi temel görevleri gibi addeddiklerini belirterek, dijital mezuniyet yıllığı ile öğrencilerin anılarını her zaman tekrar hatırlayabileceklerini belirterek, yaptıkları tüm projelerin gençlerin mutluluğu için olduğunu söyledi. Okul müdürü Oğuz Atakan Kılıç da yaptığı konuşmada, her zaman kendilerinin yanında olan Başkan Alemdar’a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817