Derinceli öğrencilerin mezuniyet coşkusu

Derince’de eğitim veren liselerin toplu halde gerçekleştirdiği mezuniyet gecesinde, öğrenciler Barış Durmaz konseri ve Karizma Show’un gösterileriyle büyük coşku yaşarken, Derince Belediyesi tarafından okullarında ilk üç dereceyi alan öğrencilere ise altın hediye edildi

Toplu mezuniyet şöleni düzenlendi

Eğitim-öğretim camiasına yönelik katkılarıyla örnek bir belediyecilik hizmeti veren Derince Belediyesi’nin Derince Kaymakamlığı ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği toplu mezuniyet töreni, Derince 60 Evler Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kaymakamlık daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin büyük ilgi gösterdiği mezuniyet töreni saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda ilk konuşmayı mezun olan öğrenciler adına yapan Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Erzincan, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Barış Durmaz ve Karizma Show

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın ise yaptığı konuşmada gecenin önemine vurgu yaparak, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a eğitime yönelik sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür etti. Öğrencilere hitap eden Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, eğitim camiasına katkı sunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, başarıyı ödüllendirmeleri sürdüreceğini söyledi. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ise konuşmasında öğrencilerin artık mezuniyetle birlikte hayatın yeni bir evresine adım attığını belirterek, tüm öğrencileri kutladı. Konuşmaların ardından okullarında ilk üçe giren 9 liseden toplam 27 öğrenci Derince Belediyesi tarafından altınla ödüllendirildi. Okul üçüncülerine gram altın, ikincilere çeyrek altın ve okul birincilerine yarım altın armağan edildi. Öğrencilerin mezuniyet coşkusu daha sonra Barış Durmaz’ın konseriyle devam ederken, Karizma Show da sergilediği basketbol şovuyla herkesi büyüledi.

Okul Birincileri:

Gamze Varcın (19 Mayıs Lisesi)

Aslı Yağız (Derince Anadolu Lisesi)

Mehmet Numan (Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi)

Elif Gündüz (Hürriyet Lisesi)

Şiar Bozyel (Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi)

Beyza Bayraktar (Necip Fazıl Anadolu Lisesi)

Merve Tümer (Seka Çocuk Dostları Lisesi)

Zehra Zeren (Derince Ticaret Meslek Lisesi)

Yonca Yıldırım (Derince Anadolu Ticaret Meslek Lisesi)

Okul İkincileri:

Hatice Tursun (19 Mayıs Lisesi)

Tuğba Şeker (Derince Anadolu Lisesi)

Hatice Kübre Özer (Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi)

Burcu Doğan (Hürriyet Lisesi)

Cemile Şimşek (Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi)

Berfu Ulusoy (Necip Fazıl Anadolu Lisesi)

Nurhak Özat (Seka Çocuk Dostları Lisesi)

Ayşe Başer (Derince Ticaret Meslek Lisesi)

Canan Katak (Derince Anadolu Ticaret Meslek Lisesi)

Okul Üçüncüleri:

Büşra Aydın (19 Mayıs Lisesi)

Sema Biçer (Derince Anadolu Lisesi)

Ümran Akbaş (Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi)

Buse Meydan (Hürriyet Lisesi)

Rana Kadıoğlu (Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi)

Enis İçen (Necip Fazıl Anadolu Lisesi)

Betül Özmete (Seka Çocuk Dostları Lisesi)

Merve Özbay (Derince Ticaret Meslek Lisesi)

Meryem Zengin (Derince Anadolu Ticaret Meslek Lisesi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817