DERİNCELİ STK’LAR TEK YÜREK
 İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti

15 Temmuz tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini geri püskürten ve meydanlara inen vatandaşlar, demokrasiye sahip çıkmaya devam ediyor. Derince’de her akşam Kent Meydanı’nda bir araya gelen vatandaşlar burada ellerinde ay yıldızlı bayraklarla, sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tutup demokrasiye sahip çıkıyor. Derince Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen ilçedeki programlarda dev ekrandan yansıtılan gelişmeleri sıcağı sıcağı takip eden Derinceliler, tek ses ve tek yürek olarak milli iradenin yanında olduklarını beyan ediyor. Derince Kent Meydanı’nda düzenlenen demokrasi nöbetine bu kez AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu konuk oldu. Coşkulu konuşmaların yapıldığı programda Merve Gözütok, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını seslendirerek alanda bulunanları coştururken gece boyunca Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu ve ilahiler okundu. Yine programda İlçe Müftüsü Birol Nurlu, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua yaptırdı.

 

Ali Haydar Bulut: “Sizler tankların, kurşunların önüne geçtiniz”

Programda ilk konuşmayı yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut önemli mesajlar verdi. Alanı her gün tıklım tıklım dolduran Derincelilere teşekkür eden Başkan Bulut “On gündür bu meydanda beraberiz. Ben burada olan vatandaşlarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Burada AK partililer, CHP’liler, MHP’liler, diğer partililerimiz var. Sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız, meclis üyelerimiz var. Kısaca tüm Derince burada diyebiliriz. Sizlere şükranlarımızı minnettarlığımızı sunuyoruz. Tarih sizleri yazacak. Çünkü sizler milli iradeye zarar vermek isteyenlerin, tankların, kurşunların önüne geçtiniz. Bu 15 Temmuz tarihi hiçbir zaman unutulmayacak. Bu milletin vergileri ile alınan tankları milletin üzerlerine sürenler de unutulmayacak. Biz hiçbir zaman üzüntüye düşmedik. Allah var gam yok dedik. İyi ki sizler varsınız, iyi ki birlik beraberlik içerisindeyiz. Ülkemize vatanımıza ne kadar şükretsek azdır. Konu vatan ise gerisi teferruattır. Vatanımızın birliği ve beraberliği bizim için önemli. Onun için biz belediye başkanlarının çok değerli halkımıza, vatanımıza hizmet etmek boynumuzun borcu. Bu doğrultuda yapmış olduğumuz bütün projeleri hayata geçiriyoruz. Asfalt olmayan yollarımız asfaltlanıyor. Projelerimizin ihalesi yapıldı temelleri atılıyor. Hizmetler devam ediyor durmadı ve durmayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817