banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCELİLER MEYDAN’A SAHİP ÇIKIYOR
 Derince’de birlik, beraberlik

15 Temmuz tarihinde darbe teşebbüsünde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) bu girişimini meydanlara inerek, kahramanca püskürten vatandaşlar, yurt genelinde demokrasi nöbetleri tutmaya devam ediyor. Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile meydanlara inerek milli iradeye destek veren vatandaşlar, Derince’de de tek vücut olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor.

 

Dev ekrandan takip ediyorlar

Darbe teşebbüsünün gerçekleştiği ilk gün itibariyle Derince Kent Meydanı’nda toplanan ilçe halkı bu birlikteliğini her gün daha da kalabalıklaştırarak sürdürüyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ın da katıldığı Kent Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinde vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla darbe girişimini kınayıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde slogan attı. Burada kurulu olan dev ekranda gelişmeleri izleyen ve marşlara eşlik eden vatandaşlara, Derince Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751