banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCELİLER ‘MEYDAN’A SIĞMADI
 Yaklaşık dört bin kişi katıldı

Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı’nda kurulan Çayhane ile bu kutsal ayın coşkusunu ilçe halkına en güzel şekilde yansıtan Derince Belediyesi bu kez vatandaşları iftarda bir araya getirdi. Tüm ilçe halkının davetli olduğu ilçe iftarı Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşirken, yaklaşık dört bin kişinin katılım gösterdiği iftar programında ilçe sakinleri adeta meydana sığmadı. Derince halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti mensupları ve STK temsilcileri de iştirak etti.

 

“Birlik ve beraberlik zamanı”

Derince Belediyesi’nin düzenlediği Çayhane programlarıyla her akşam iftarın ardından Kent Meydanı’nda buluşan Derinceliler bu kez kurulan iftar sofralarında hep birlikte oruçlarını açtı. İftar öncesinde alana gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, iftar sofralarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaptığı sohbetlerde Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna önemle değinen Başkan Bulut, “Bizim el ele verdikten sonra başaramayacağımız hiçbir iş yok. Güzel hizmetlerimizin devamı için biz gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey halkımızın mutluluğu için” dedi.

 

“Derince’nin vizyonu değişti”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de vatandaşların Ramazan aylarını tekrar tebrik ederek ilçede yapılan çalışmalara vurgu yaptı. Derince’nin her geçen gün güzelleştiğini belirten Aygün “Özellikle Kent Meydanı’mızda yapılan son düzenlemelerin ardından burada ortaya çıkan tablo, Derince’mizin vizyonunu değiştirdi. Bu değişikliklere imza attığı için Başkan Bulut’u ve ekibini tebrik ediyorum. Bugün iftarımızı ilçemizin bu yenilenen meydanında yapmak çok şık oldu” dedi. İftara katılan vatandaşlar da özellikle Kent Meydanı’nda yapılan düzenlemeleri çok beğendiklerini belirterek, Başkan Bulut’a teşekkürlerini ilettiler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751