DERİNCELİLER MEYDAN'A SIĞMIYOR
 Demokrasi nöbeti devam ediyor

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi, Derince’de her geçen gün daha da yoğun bir kalabalıkla protesto edilmeye devam ediyor. 15 Temmuz’da yapılan darbe kalkışmasının beşinci gününde de meydanları boş bırakmayan Derinceliler, yine geceyi ilçenin merkezi konumunda olan Derince Kent Meydanı’nda geçirdi. İlçe merkezinde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar ellerinde bayraklarla tekbirler getirerek " Dik dur eğilme, bu millet seninle " ve "Millet burada, darbeciler nerede " sloganları atıp demokrasiye olan bağlılıklarını gösterdi. Milli iradeye sahip çıkan Derincelilerin büyük ilgi gösterdiği demokrasi nöbetine ilçe protokolü de tam destek veriyor.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu

Kent Meydanı’nda gerçekleşen buluşmaya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile 7’den 70’e her kesimden katılım sağlandı. Meydan’da kurulu olan dev ekranda ise darbe girişimi sürecinde yaşanan gelişmeler sıcağı sıcağına takip edildi.  Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunduğu programda duayı ise İlçe Müftüsü Birol Nurlu yaptırdı. Coşkulu katılımcıların hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı seslendirdiği programda ayrıca Kent Meydanı’na adeta akın eden Derincelilere, belediye tarafından bayrak, çorba, çay ve su ikram edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817