Derinceliler Ramazan'da İstanbul'a Gidiyor

TOPKAYI SARAYI VE AYASOFYA CAMİİ

Kültürel ve sosyal etkinliklere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında yer alan Gez-Gör-Bil projesi, Ramazan ayında da tüm güzelliğiyle devam ediyor. Proje kapsamında Ramazan ayı boyunca günü birlik olarak İstanbul’a gidecek olan Derinceliler burada ilk olarak Topkapı Sarayı’nda kutsal emanetleri ziyaret edecek. Ardından program kapsamında Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti olan Ayasofya Camii’ne gidilecek ve sonrasında hep birlikte oruçlar açılacak.

EYÜP SULTAN’DA TERAVİH NAMAZI

İftarın ardından Eyüp Sultan’a gidecek olan Derinceliler burada teravih namazını eda edip Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret ettikten sonra ilçeye geri dönecek. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan İstanbul gezi programına Derince’de ikamet eden 18 yaşından büyükler katılabilecek. Gezilere iştirak etmek isteyenler başvurularını bizzat Derince Belediyesi Çözüm Masası’na yapacakları gibi, dileyen vatandaşlar gezinin detayları ile ilgili 0 262 239 40 15 numaralı telefondan bilgi alabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817