banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCELİLERDEN BİLECİK GEZİSİNE YOĞUN İLGİ

Derince Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezisi kapsamında cihan devleti Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı Bilecik’e ziyaretler devam ediyor. Her gün 45 Derincelinin katılımıyla gerçekleşen gezide vatandaşlar tarihi kenti karış karış gezerek milli ve manevi duyguları en yoğun şekilde yaşama fırsatı buluyor. Programa Osmanlı’nın ilk başkenti olan Söğüt’ü ziyaret ederek başlayan kafile, burada Dursun Fakıh Türbesi, Ertuğrulgazi Mescidi (Kuyulu Mescid), Çelebi Mehmet Camii, Kaymakam Çeşmesi, Etnoğrafya Müzesi, Hamidiye Külliyesi ve Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret ediyor. Günün ikinci bölümünde ise Bilecik merkezi gezen Derinceliler, Yaşayan Şehir Müzesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Orhangazi Camii ve Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret ederek dualar eşliğinde geziyi tamamlıyor.

Derince Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezisi kapsamında ilçe halkı Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751