DERİNCE'NİN GÜZELLİĞİ
 Fotoğraflar Kent Meydanı’nda sergilendi

Bu yıl 62 fotoğrafçının 294 eserle yarıştığı Derince Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan eserler ilk olarak Kent Meydanı’nda sergilendi. Seçici kurulun değerlendirme yaparken bile bir hayli zorlandığı ve birbirinden değerli 35 eserin bulunduğu serginin yer aldığı Kent Meydanı gün boyu boş kalmadı. Sergideki fotoğrafları inceleyen ve çok beğenen Derinceliler, yarışmadaki eserlerin Derince’nin güzelliğini bir kez daha ortaya çıkardığını ifade ettiler.

 

“Derince’mizi en güzel şekilde yansıtıyor”

Kent Meydanı’nda yer alan fotoğraf sergisini Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin de gezdi. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraflar üzerine değerlendirmelerde bulunan Başkan Bulut, “İlçemiz, tarih sahnesinde önemli bir yeri olan Anadolu’muzun kültürel birçok unsurunu içinde barındırıyor. Derince’mizi tüm farklılıkları ve güzellikleri ile en güzel şekilde yansıttığına inandığımız bu fotoğraflara halkımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Yarışmaya katılım sağlayan tüm fotoğrafçılarımızı kutluyorum” dedi.


 

Ödül töreni ZHKM’de yapılacak

Derince Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği fotoğraf yarışmasında birinciliğe ’Harikalar Sahili’ adlı fotoğrafıyla Tunç Yeşil, ulaşmıştı. Fotoğraf yarışmasında ikincilik ödülü ‘Liman Kenti Derince’ adlı fotoğrafıyla Ahmet Turan Kural’ın olurken, üçüncülüğü ‘Meydan’ adlı eseriyle Murat İbranoğlu elde etmişti. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerinin de takdim edileceği program ise 22 Ekim Cumartesi günü (Yarın) saat 10.30’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde (ZHKM) yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817