Derince’nin ortasına Şelale
 Derince Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nin mimarı olan Başkan Bulut, şimdi de meydanın siluetini değiştirecek önemli bir çalışmaya imza atıyor.

Suyun huzur veren sesi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un mimarı olduğu ve 2007 Nisan Ayı’nda temelleri atılan Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte Derinceliler, hem Yeni Merkez Cami’lerine hem de Kent Meydanları’na kavuşmuştu. Göreve başladığı 7 aylık süreçte projeler üzerine yoğunlaşan ve çalışmalarını ilçe halkından gelen talepler doğrultusunda şekillendiren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu bağlamda Derince Kent Meydanı’nın adeta siluetini değiştirecek bir dizi çalışma yapma konusunda ilk adımı attı. Projeyle birlikte Derinceliler Kent Meydanı’nda suyun huzur veren sesiyle dinlenecek.

Şelale projesi hizmete girecek

Vizyon projeleri hizmete sokmak için kolları sıvayan Başkan Bulut, ilçe halkına çok daha modern ve estetik bir Kent Meydanı kazandırmak prensibiyle hareket ederek, meydandaki görünümü değiştiriyor. Konuyla ilgili bir dizi çalışma yaptıran Başkan Bulut, içerisinde kafeterya, yürüyen merdiven ve şelalelerin de yer alacağı yeni Kent Meydanı profilini geçtiğimiz günlerde yapılan Derince Belediye Meclisi’nde meclis üyelerinin bilgisine sundu. Tüm meclis üyelerinin beğenisini kazanan şelale projesinin hayata geçmesiyle birlikte Kent Meydanı, ilçenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817