banner2779
banner2752
banner2750

DERİNCE’NİN YÜKSELEN DEĞERİ: 1071 AK MERKEZ

Şehrin Merkezine İnşa Ediliyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un vizyon projeleri arasında yer alan 1071 Anadolu Kongre Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte sadece Derince’nin değil Kocaeli’nin de en önemli kültürel ve sanatsal merkezlerinden biri olacak. Şehrin merkezi olan Sırrıpaşa Mahallesi Bahar Caddesi üzerindeki alana inşa edilen AK Merkez, 1071 kişilik kapasiteye sahip konferans salonuyla Derince’yi kültürel etkinliklerin odak noktası yapacak. Derince’ye birbirinden önemli eserler kazandıran ve AK Merkez projesinin üzerinde de önemle duran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte proje alanına giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Katlı Otopark Tamamlandı

İlçede hizmete sundukları projeleri belirlerken kentin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçemizdeki en büyük eksikliklerden biri kültür ve sanat merkezinin olmayışıydı. Günümüzde Zübeyde Hanım Kültür Merkezi artık etkinlikler için yeterli olmuyor. Biz de daha modern ve çok amaçlı bir salon için çalışmalarımızı başlattık. Otoparkı ve sosyal donatıları ile bir kompleks olarak inşa ettiğimiz 1071 Anadolu Kongre Merkezi’miz inanıyorum ki hizmete açılmasıyla birlikte çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacak.” dedi.  Toplam inşaat alanı 24 bin 595 m2 olan 3 bin 885 m2 taban alan üzerine inşa edilen Kongre Merkezi’nin 400 araç kapasiteli katlı otopark kısmı ise büyük ölçüde tamamlandı ve yakın zamanda hizmete açılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751