banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Derincespor’dan Bir Önemli Başarı Daha

10 Bin 614 Kişiye Spor İmkanı

14 branşta binlerce sporcunun eğitim gördüğü Derincespor amatör spor kategorilerinde ses getirecek çalışmalara imza atıyor. Bir yıl içerisinde 10 bin 614 kişiye spor yapma imkanı sunan Derincespor Kulübü’nde basketbol, voleybol, tenis, tekwando, kick boks, boks, cimnastik, wushu, yelken, kadın futbolu, step aerobik, plates ve zumba branşlarında faaliyetler devam ediyor. Derincespor Kulübü’nün sporcularından Duru Emine Karak da Kocaeli şampiyonluğunun ardından katıldığı Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası'nda bir önemli başarıya daha imza attı.

Başkan Aygün’e Ziyaret

Amasya'da düzenlenen Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olarak önemli bir derece daha elde eden Duru Emine Karak, bu başarısını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile paylaştı. Şampiyona dönüşü Başkan Aygün’ü ziyaret eden sporcu, turnuva ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Derincespor Kulübü Başkan Yardımcısı Işıl Bozca ve Tekvando Antrenörü Tuncay Karak da hazır bulundu. Derincespor Kulübü’nün başarılı tekvandocusu Duru Emine Karak'ı tebrik eden Başkan Aygün, Derincespor’un bir yıllık süreçte çok önemli başarılara imza attığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826