Derincespor’un Şampiyonları Amasya Yolcusu

Türkiye Şampiyonası Heyecanı

Amatör branşlarda ses getiren çalışmalar gerçekleştiren Derincespor Kulübü, kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl geçmesine rağmen 10 bin 614 kişiye spor yapma imkanı sunarak, önemli bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Kocaeli Tekvando Şampiyonası’nda Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır’ın elde ettiği birinciliklerle resmi turnuvalarda ilk şampiyon sporcularını çıkarmayı başaran Derincespor Kulübü camiasında bu kez Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanıyor.  21 Temmuz Perşembe günü Amasya’da başlayacak ve bir hafta boyunca devam edecek olan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda mücadele verecek olan Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır, yolculuk öncesi ilçedeki son antrenmanlarını yaptı.

Başkan Aygün Daima Yanlarında

Yenikent Mahallesi’nde yer alan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Derincespor Başkan Yardımcısı Işıl Bozca ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Kayı ile birlikte takip ederek, zorlu şampiyona öncesi sporculara başarılar diledi. Spora ve gençliğe desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Başkan Aygün, Duru Emine Karak ve Muhammed Çakır’ın Kocaeli’de sergilediği başarıları, Türkiye Şampiyonası’nda da sürdüreceğine inandığını ifade etti. Şampiyonada kentimizi temsil edecek olan sporcularımız Muhammet Çakır 40 kg minik erkekler, Duru Emine Karak ise 57 kg minik bayanlar kategorilerinde mücadele verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817