Derince’ye Hizmet Etmeye Geliyoruz

Aygün, “Doğup büyüdüğümün Derince’ye hizmet için geliyorum” dedi 

Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği’nin Sırrıpaşa Mahallesi’nde bulunan dernek binasında gerçekleşen kahvaltı programı büyük ilgi gördü. Kahvaltıya; Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ünal Çelik, Kelkitliler Derneği Başkanı Celal Ayvaz, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, Derince Ülkü Ocağı Başkanı Burak Dolan ve çok sayıda davetli katıldı.

“DERİNCE HİZMETE DOYACAK”

AK Parti Derince Belediye Meclis üyesi Kenan Yalçın kahvaltıya büyük ilgi gösteren dernek üyelerine teşekkür etti. Dernek Başkanı Ünal Çelik te derneğe ikinci kez ziyaret eden zeki Aygün ve meclis üyesi adaylarına teşekkür etti. İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu da “31 Mart akşamı Cumhur ittifakı olarak sizlerin desteği ile yine bir zaferle ayrılacağız. Derince’de hizmet etmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz sizlerin desteği çok önemli bu desteği sizlerden bekliyoruz” dedi. MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca da kısa bir konuşma yaptı

“BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZ OLACAK”

“Tüm projeleri Büyükşehir, Bakanlıklar ve Ankara’nın desteği ile yapacağız” diyen Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, “Derince bu dönem hizmetlerin ana merkezi olacak. Ben sizlere Gönül belediyeciliğini laf olsun diye demiyorum, halkımız bizim için olmazsa olmazımız olacak. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok değerli olacak. Halkın istemediği hiçbir projeye onay vermeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817