Derince’ye Modern Kapalı Pazar Yeri

Bulut Pazarcılar Odası’nı Ağırladı

Sivil toplum kuruluşlarıyla istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bu kez Derince Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selahattin Gül ve yönetimini konuk etti. Oda yönetimi ile istişarede bulunan Başkan Bulut, Yenikent Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden Kapalı Pazar projesinin çağın gereklerine uygun olarak inşa edildiğini belirtti. Derince’de Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, viyadükler ve 20 metrelik alternatif çevre yolu, spor salonları gibi önemli projeleri ilçe halkının hizmetine sunduklarını aktaran Başkan Bulut, “Halkımız her şeyin en güzeline layık. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmete sunduğumuz projelerimizin yanında yapımı devam eden çalışmalarımızı da çok yakında halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

Çok Amaçlı Olarak İnşa Ediliyor

Yenikent Mahallesi’nde kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan Kapalı Pazar projesinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini aktaran Başkan Bulut, “Çok amaçlı olarak inşa ettiğimiz Kapalı Pazar projemiz içerisinde yer alacak halk pazarı ile vatandaşlarımıza hizmet verecek. Haftanın 6 günü ise otopark olarak kullanılacak projemiz üst katlarında yer alacak çeşitli sosyal alanlarıyla halkımıza en güzel şekilde hizmet verecek.” dedi. Eski usul pazar geleneğini şehir ve yaşam standartlarına uygu hale getirecek Kapalı Pazar projesi, bünyesinde işyerleri, kütüphane, sivil toplum merkezi, emekli evi, öğretmen odası, oyun alanları, düğün ve nikah salonları gibi birbirinden farklı donanımlara sahip alanlar barındırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817