Derince’ye modern kent meydanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyelerine modern hizmet binaları ve kent meydanları yaparak yeni bir vizyon kazandırıyor. Yeni kent meydanı projeleriyle şehirde ferah alanlar oluşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi, Gebze, İzmit ve Dilovası Kent Meydanı Projesi’nden sonra Derince’ye de modern bir meydan kazandırmak için çalışmalara başladı.

22 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULACAK

Sırrı Paşa Mahallesi Nato Caddesi üzerinde yer alan 22 dönümlük alan üzerine kurulacak olan yeni hizmet binası ve kent meydanı cazibe merkezi olacak. Belediye hizmet binasında, meclis salonu, KO-MEK ve Bilgi Evi bölümleri de bulunacak. 2 Bodrum, zemin ve 3 kattan oluşacak yapı çevresinde 7 bin metrekare peyzaj alanı yer alacak.

10 BİN METREKARE SERBEST ALAN

Projede kapsamında 500 kişilik anfi, 750 metrekare performans alanı, 110 metrekare ahşap sahne ile süs havuzları, merdivenler ve rampalar bulunacağı 10 bin metrekarelik sert zemin bulunacak. Hizmet binasının 6670 metrekarelik bodrum 1 katında 500 kişilik konferans salonu ve sahne ile teknik bölümler yer alacak. Burada ayrıca 114 araçlık otopark hizmet verecek.

BİNA PEK ÇOK ALANDA HİZMET VERECEK

Bodrum 2 katı sahne kulis ve atölyeler bulunacak. Binanın zemin katı KO-MEK ve Bilgi Evi Sergi Salonu, fuaye ve belediye hizmet birimleri ile 620 metrekare meclis bölümüne ait sergi salonundan oluşacak. 1, 2 ve 3 katlarda da belediye hizmet birimleri KO-MEK ve Bilgi Evi sınıfları yer alacak. 2 katta 162 kişilik salon yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817