DERKİM’le İstihdama Etkin Çözüm

Derince Kariyer İstihdam Merkezi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde vatandaşlara yönelik sosyal projelerin ön plana çıktığı Derince’de hizmete giren DERKİM, istihdama katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteriyor. Derince Belediyesi bünyesinde oluşturulan Derince Kariyer İstihdam Merkezi ile birlikte iş arayanlara iş, eleman arayan işverenlere ise eleman bulma noktasında, işçi ve işveren arasında köprü vazifesi görülüyor.

İŞKUR ile Ortak Çalışma

İş ve eleman ihtiyacının karşılanması maksadıyla Eylül ayı itibariyle çalışmalarına başlayan DERKİM’e bu süreçte yaklaşık 180 başvuru oldu. Kurulan yeni sistemle birlikte DERKİM’e öz geçmişini bırakan adaylar uygun iş imkanı ortaya çıktığında iletişime geçilerek ilgili kurumlara yönlendiriliyor. İŞKUR ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında bugüne dek yaklaşık 80 kişi talepleri doğrultusundaki iş yerlerine yönlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817