banner2779
banner2752
banner2750

DERNEK BİNASI YATAKHANE OLDU
 Körfez’de faaliyet gösteren ve belediyenin desteği ile yapılan 3 katlı Azarbeycan Kültür Derneği yatakhane oldu. Derneğe gelir olması amacıyla bir şirkete kiralanan 2 kat ve çatı katı yatakhane olarak kullanılınca vatandaşlar şikayetçi olmaya başladı.

Alınan bilgilere göre Tütünçiftlik Ağadere Caddesi’nde yer alan Azarbeycan Kültür  Derneği aldığı kararla binanın iki katını ve çatı katını dere adlı şirkete 1 yıllığına kiraladı. Dernek yönetimi de daha önce kullandığı ikinci katı boşaltarak birinci kata indi. Kiralanan katları yatakhaneye çeviren şirket elemanları, balkonlara çamaşırlarını asıp, çevre tarafından rahatsız edici bulunmaya başlanınca vatandaşların şikayetleri de arttı.

Kapısında Türk Bayrağı  asılı olan ve yapımında Körfez Belediyesi’nin katkılarının olduğuna dair tabelanın asılı olduğu binanın , gelir amaçlı da olsa yatakhaneye çevrilmesi tepki çekti. Dernek yöneticileri, ilçedeki bir çok binanın bölgede iş yapan firmalara kiralandığını belirterek, tek amaçlarının dernek faaliyetleri için gelir elde etmek olduğunu söylediler. Binayı kiralayan şirket Tüpraş’ta iskele kurma işini yürütüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751