banner2779
banner2752
banner2750

Dernekler İzmit’te Buluştu

İzmit Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Dernekler Buluşuyor” toplantısı Belsa A Blok 9. kattaki toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kocaeli’de ki sivil toplum kuruluşları arasındaki diyaloğu güçlendirmek adına yapılan toplantıların önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’unda katılım sağladığı ve çeşitli alanlarda faaliyetler gösteren dernek yöneticilerinin katıldığı toplantıda dernek yöneticileri yürüttükleri projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunurken, planlanmış organizasyonlarına davetlerde bulundular.

20 DERNEK KATILDI

Toplantıya KOÇ-DER, KOHAYDER, Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği, Kocaeli Huzur Evi Derneği, Kocaeli Trakya İlleri Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmit Düşkün ve Yaşlıları Koruma Derneği, Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği, M.A.P Kadın Dayanışması Emek ve Kültür Derneği, Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği, Kocaeli Kanser Mücadele Derneği, ve Kocaeli Engelli Derneği olmak üzere 20 derneği yöneticisi katılım gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751