banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Dernekler Turnuvası’nda Heyecan Başladı


Büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmalarda dernek başkanları ve yöneticileri müsabakalar öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verdi

İlk Karşılaşmalar Oynandı

Derince Hemşehri Dernekleri Platformu ile Derince Belediyesi’nin organize ettiği Çenesuyu Futbol Turnuvası’nda müsabakalar büyük heyecana sahne oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvanın açılış programının ardından ilk karşılaşma C Grubu’nda yer alan Derince Belediyesi ile Adıyamanlılar Derneği arasında oynandı. Başkan Aygün’ün başlama vuruşunu yaptığı maç 5-5’lik skorla tamamlanarak puanlar paylaşıldı ve kazanan dostluk oldu. Bu karşılaşmanın ardından yine C Grubu’nda bulunan Kocaeli Yörükler Derneği ile Düzce Dibektaş Derneği karşı karşıya geldi. Renkli görüntülere sahne olan maçta üstünlüğü ele geçiren takım Dibektaş oldu ve mücadeleyi Yörükler karşısında 5-3’lük skorla kazandı.

Gol Düellosunda Kazanan Sarıkamışlılar

Günün bir diğer karşılaşması Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği ile Marmara Mardinliler Derneği arasında oynandı. A Grubu’nda yer alan iki takımın mücadelesinde sahadan 5-3’lük skorla galip ayrılan takım Gümüşhaneliler oldu. B Grubu’nda ise Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ile Kocaeli Vartolular Derneği karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan müsabaka sonunda 3-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdıran takım Vartolular oldu. Günün son maçı ise Kiğı Yayladere Derneği ile Sarıkamışlılar Derneği arasında oynandı. Adeta gol düellosunun yaşandığı mücadelede üstünlük kuran taraf Sarıkamışlılar oldu ve karşılaşmayı 13-9’luk sonuçla önde bitirdi.

Derince Belediyesi: 5

Adıyamanlılar Derneği: 5

Kocaeli Yörükler Derneği: 3

Düzce Dibektaş Derneği: 5

Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği: 5

Marmara Mardinliler Derneği: 3

Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Derneği: 1

Kocaeli Vartolular Derneği: 3

Kiğı Yayladere Derneği: 9

Sarıkamışlılar Derneği: 13

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826