banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

DERS ZİLİ KANDIRA BELEDİYESİNDE ÇALDI
 Özbey ilköğretim okulu sınıfı öğrencileri, yerel yönetim dersini Kandıra belediye binasında işlediler.

Kandıra Özbey İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Hafize POLAT eşliğinde Başkan KÖKEN’İ ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Başkanla sohbet etme imkânı bulan öğrenciler başkan KÖKEN’DEN yerel yönetim hakkında bilgi aldılar.

23 NİSAN’DA ŞİİR OKURDUM

Bir öğrenci Başkan KÖKEN’E 23 Nisan’da yaşayıpta unutamadığınız bir anı varmı sorusuna 23 Nisan şiir okurdum cevabını verdi. Ziyaret esnasında öğrencilerin sorularını yanıtlayan KÖKEN “ Okullar arası santraç turnuvası düzenleyerek başarılı öğrencilere tatil ve gezi sözü verdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan KÖKEN eğitime büyük önem verdiğini ve eğitim için elinden gelen yardımı yapacağını söyleyerek öğrencilerden sadece başarılı olup derslerini çalışmalarını istedi.” Öğrenciler başkan KÖKEN’E kendileri ektikleri çiçeğe sevgilerini kattıklarını söyleyerek takdim ettiler. Bu ziyaretten memnun kaldığını belirterek öğrencilere teşekkür eden KÖKEN sizi gözlerinizden öperek 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramınızı şimdiden kutluyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826