DERYA BAYKAL, ALKANLAR’DA KADIN PROGRAMI YAPTI
 Körfez’de faaliyet gösteren Alkanlar Gurup tarafından Anneler Günü nedeniyle organize edilen etkinliğe katılan tanınmış sanatçı ve programcı Derya Baykal, merkez mağazasında kadınları konuk etti. Düzenlenen etkinlik nedeniyle mağazaya adeta hücum eden bayanlar, Derya Baykal’ın anlattığı konuları dinleyerek, pratik mutfak tiyoları aldılar.

Körfezli bayanların büyük ilgi gösterdiği etkinlik, Alkanlar Gurup’un Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde ki merkez mağazasında yapıldı. Derya Baykal’ın program yapacağı haberini alan Körfezli bayanlar, erken saatlerden itibaren mağazada kurulan platformda yerlerini aldılar. Kendilerine yapılan ikramları kabul eden bayanlar, mağazada anneler günü nedeniyle sunulan kampanyalı ürünleri de incelediler ve alış veriş yaptılar.

Derya Baykal’ın mağazaya gelmesi ile yerlerini alan bayanlar, ünlü sanatçı ile çeşitli ev ve mutfak konularında sohbet ettiler. Ünlü sanatçının kilo verdiğini de gören bayanlar, ilk olarak bunun sırrını sorarak sohbete başladılar. Yaklaşık 4 saat süren sohbette, yemekler, pratik çözümler, erkeklerin ev işlerinde yardım etmesi ve benzeri konularda sohbet eden bayanlar, düzenlenen etkinlikten memnun şekilde ayrıldılar. Derya Baykal, sohbet sırasında sağlıklı olarak hazırlanacak çeşitli yiyecek ve içeceklerin de tarifini yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817