Desteci : “Kocaeli bizim gözbebeğimiz”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir süre önce, Gazze izlenimlerini aktarmak üzere katılacağı bir tv programına giderken, trafik kazası geçirmişti. Geçmiş olsun ziyareti için Ankara’ya giden heyet, geçmiş olsun ziyareti yanında bir dizi ziyaret ve görüşmelerde de bulundu.

 

Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar başkanlığındaki heyette; İl Kadın Kolları Başkanı Tuba Türkmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Ceylan, İl Yöneticileri Av. Şeref Gönenli, Şenol Karamus, Kadir Engin, Ziya Polat, Baran Aslan, Elvan Şahin, Özkan Gedik, Vedat Pırtım, Şazım Boztaş hazır bulundu.

 

Ziyarete Tacettin Dergahından başlanıldı.  

 

BBP Kocaeli İl Başkanı Duyar ve beraberindekiler, rahmetli BBP Genel Başkanı Muhsin YAZICIOĞLU’nu ziyaret ettiler. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kabri başında dualarla anıldı.

Tacettin Dergahında eski yöneticilerden Mahir DAMATLAR ile Alperen Ocakları eski Genel Başkanı Abdullah GÜRGÜR ile karşılaşan heyet bir süre sohbet etti.

Cuma Namazını Tacettin Dergahında kılan heyet, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un evini ziyaret etti.

İki katlı bir yapıdan oluşan evin alt katında mutfak (aşhane) kısmı bulunuyor. Üst katta ise; Mehmet Akif Ersoy’un yatak odası ve İstiklal Marşı’nı yazdığı bölüm yer almakta. Restore edilip müze haline getirilen binada İstiklal Marşı’nın Osmanlıca metni de sergilenmekte.

 

 

DESTİCİ’DEN SICAK KARŞILAMA

 

Cuma Namazından sonra BBP Genel Merkezi’ne geçen heyet, burada BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye geçmiş olsun dileklerini sundu.

 

BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, kazayı duydukları anda üzüldüklerini ifade etti. Evinden çıktığı ilk gün Genel Başkanları Mustafa Destici’nin yanında bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletmek için geldiklerini,  Kocaeli ve çevre illerinden de pek çok kişinin geçmiş olsun dilekleri ile selamlarını getirdiklerini söyledi. Ayrıca Duyar; yakın dönemde düşündüğü projelerden bahsetti.

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha önce de bir kaza geçirdiğini söyleyen Destici, kaza sonrasında tüm teşkilatlar hassasiyet gösterdi ve Türkiye’nin her yerinden geçmiş olsun dilekleri ve duaların gönderildiğini belirtti.

Hatta Cumhurbaşkanı ile diğer siyasi partiler ve vatandaşlardan geçmiş olsun ziyareti ile mesajlar gönderildiğini belirten Destici daha sonra Gazze izlenimleri ile ülke gündemi hakkında görüşlerini aktardı.

 

Milli-Manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz

Gazze izlenimlerini aktaran Destici, “Milli-Manevi değerlerimize sahip çıkarak mücadelemizi sürdürüyoruz. Taşıdığımız misyon gereği Tüm Türk Dünyası ve İslam Alemi ile bağlarımızı kuvvetlendirmeye çalışıyoruz. Nerede zulüm gören Müslüman var ise onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz.

Mısırda, Filistinde, Balkanlarda, Makedonyada, Kırımda, Suriye ve Irakta da temaslarımız sürüyor.

 

KOCAELİ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ

 

Kocaeli’deki çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan BBP Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ; “ Kocaeli’deki çalışmalardan memnunuz. İnşallah bu çalışmalar artarak devam edecek. Kocaeli bizim gözbebeğimiz. Tüm çalışmaları ve ziyaretlerinizi ilgiyle takip ediyoruz. Bu çalışmalar bu şekilde devam ettikçe Büyük Birlik Partisi’ne ilgi artacaktır.” Dedi.

 

Ziyaret sonrası Kocaeli heyeti ile BBP Genel Başkanı Destici birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Gece geç saatlerde Kocaeli BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve İl Yönetimi Kocaeli’ye döndü.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817