Dev Mülakat Körfez'de Yapıldı

1.600 KİŞİ ALINACAK

İlk etapta bin 600 kişinin direkt olarak kurumda iş başı yapılması için gerçekleşen mülakat bugün Körfez ilçede gerçekleşti. İşe alınacak kişinin ilerleyen süreçte 3 bin kişiye yükselmesi bekleniyor. Online alışverişte dünyada en çok tercih edilen markalarından biri olan Amazon’un yanı sıra Trendyol gibi online alışverişin öncü firmalarının da işlerini yürütüyor.

MÜLAKATLAR YAPILDI

Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen mülakatlar 10.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleşti. Vasıflı ve vasıfsız ayrımı olmadan işçi temini yapılacak. Yapılan mülakata yaklaşık 600 kişi katıldı. 20 ve 40 yaşları arasındaki bay ve bayan tüm adayların dikkate alındığı ve başvuruda bulunan kişilerle ilgili kararın en kısa sürede verileceği belirtildi.

PANDEMİYE DİKKAT EDİLDİ

Bu arada yoğun katılıma rağmen koronavirüs salgını dolayısıyla alınan pandemi tedbir ve kurallara mülakat sırasında harfiyen uyuldu. Salona giriş sırasında tüm işçi adaylarının ateşleri ölçüldü ve dezenfektan tutuldu. Kontrol sırasında herhangi bir soruna rastlanmadı. Mülakatta başarılı bulunan ve işe alınmasına karar verilen kişilerin en geç haziran ayı başında iş başı yapabilecek. Çalışacak kişilerin asgari ücretin üzerinde bir maaş alacağı, ayrıca sigorta, servis ve yemek haklarının verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817