banner2779
banner2752
banner2750

DEVA İl Başkanı Koç’tan Kadir Gecesi Mesajı

Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de de açıkça belirtildiği gibi bin aydan hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, hemşerilerinin ve tüm İslâm âleminin Mübarek Kadir Gecesi’ni kutladı.

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç mesajında şunları ifade etti; “Bir kez daha idrak etmekle şerefleneceğimiz Kadir Gecesi’nin, bütün hemşerilerime ve İslâm âlemine huzur, barış ve mutluluklar gelmesine vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

ÜLKEMİZE HUZUR VE REFAH
Başkan Koç, “ Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’de; ‘Şüphesiz, biz onu Kadir gecesinde indirdik. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir’ diyor. Peygamber Efendimiz de hadis-i şeriflerinde bu gece çok dua edilmesini tavsiye etmekteler.

Biz de bu gece de ellerimizi Yüce Allah’a açarak; ülkemize, milletimize, İslâm âlemine ve tüm insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyelim.

Ülkemizin gerçek anlamda huzura, mutluluğa ve refaha ihtiyaç duyduğu bu günlerde Kadir Gecesi’ni değerlendirelim...

KUDÜS’TEN DOĞU TÜRKİSTAN’A...
Başta Türkiye’miz olmak üzere bütün İslam âleminin, mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ederken, bu gecenin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenmeyi diliyorum. Rabbim, huzur, güven ve müreffeh bir şekilde Ramazan Bayramı’na ve güzel günlere ulaşmayı nasip etsin.

Kudüs’ten Doğu Türkistan’a kadar dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan kardeşlerimizin bir an evvel barış ve huzura kavuşmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum’’ ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751