DEVA KÖRFEZ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’un 30 kişilik yönetim kurulu listesi belirlendi. Yönetim kurulunda asil ve yedek olarak görevlendirilmelerde yapıldı. Orhan Bozkurt açıklamasında z kuşağını siyasete taşıyarak bomba bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

Açıklanan 15 asıl 15 yedek listede yalnızca 3 lise 1 ortaokul mezunu yer alırken 26 kişi lisans ve yüksek lisans mezunu.
Listede yalnızca 2 isim eski siyasetçi olarak tanınırken diğer isimler z kuşağı olarak siyasette yeni isimler.

Listede yalnızca 2 bayan yer alıyor ve tüzük gereği nüfusa göre 15 kişilik yönetim oluştuğu için bayan sayısının az olduğu söylendi. Listesini açıklayan ilçe başkanı Orhan Bozkurt, "10 kasıma kadar bir ay içinde kongremizi yapacağız. İlk etapta teşkilat binasını tespit edeceğiz. Körfez'de ki siyasi anlayışı değiştirip bambaşka bir örgütlenme oluşumu yapacağız. Yalnızca Orhan Bozkurt olmayacak her yönetici etkili olacak. Bundan sonra beyin göçü yurt dışına değil deva partisine olacaktır. Yönetimde ki arkadaşlar biz görev almak hizmet etmek için varız diyerek geldiler. Bu dağdan aşağı inen bir sel gibidir ve bunu durdurmak imkansızdır. Siyaseti körfez de yeniden yazacağız sorumluluk almaya hazır arkadaşlarla yönetim de yer aldılar. Benim milliyetçiliğim Kocaeli ve ülke milliyetçiliği önceliğimiz körfez olacaktır" dedi.

Orhan bozkurt 170 başvuru olduğunu bunlardan 75 i ile yüz yüzde görüştüğünü söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817