DEVA KÖRFEZ’DE SAHAYA  İNDİ

Protokol ziyaretleri ile çalışmalara başlayan Orhan Bozkurt ve yönetimi bundan sonra da etkili açıklamalar ve etkinliklerle partiyi Körfez’de en yüksek noktaya taşıyacaklarını belirtti.

Saha çalışmalarının ziyaret ve tanışma bölümünün ilk etabında Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, daha sonra Körfez ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Manap, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı  Ali Mesut Kavak, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin makamlarında ziyaret edildi.

Ziyaretlerde, yeni kurulan siyasi partilerden olan Deva yönetimini tanıştıran Orhan Bozkurt, ilçede ki hedefleri ve çalışma programı hakkında bilgiler verdi. Protokol ziyaretleri sırasında yönetim tanıştırıldı ve pandemi nedeniyle az sayıda yönetici ile ziyaretlerin yapıldığı ifade edildi.

Bu arada partiye üye kayıtlarına da başlandı ve Av. Hasan Ali Yıldırım’a rozeti İlçe Başkanı Orhan Bozkurt tarafından takılarak kaydı alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817