DEVA Partisi Yönetimini Tanıtacak

Koç, göreve getirilmesinin ardından ilk kez basın mensuplarının karşısına çıkacak ve süreci değerlendirecek.

ERGÜN DE KATILACAK

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç’un düzenleyeceği bu ilk basın toplantısı 10 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de, Kartepe’deki DoubleTree Hilton Kocaeli’de gerçekleşeceği bildirildi. Bu önemli toplantıya AK Parti’nin kurucu il başkanı da olan, eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün de katılacağı dile getirildi.

YÖNETİMDEN ZİYARET

Partinin il yöneticilerinden Ahmet Kırcı, Rahmi Canbaz, Uğur Yıldız ve Abdulmelik Kurt  bugün  gazetemizi ziyaret ederek, basın toplantısı davetiyesini takdim etti. Heyet adına konuşan Ahmet Kırcı, güçlü bir yönetim kurulu ile tüm kente hitap edeceklerini dile getirdi.

BABACAN GELECEK Mİ?

Öte yandan partinin tutulan yeni il binasında tefrişatının devam ettiği kaydedildi. Kısa zaman içinde tamamlanmasının hedeflendiği teşkilat binasındaki işlemlerin sona ermesi ile görkemli bir açılış programı düzenleneceği belirtiliyor. Yapılacak bu açılış programına ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da davet edileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817