DEVA’dan Çayırova’da Önemli Transfer

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde üye kayıtları hızla devam ederken, bir yandan da ülke ve kent kamuoyunda da bilinen ve sevilen pek çok isim de hızla DEVA Partisi saflarına katılıyor...

Son olarak dün gerçekleşen mutat il yönetim kurulu toplantısında düzenlenen törenle, Çayırova’nın önde gelen simalarından ve CHP Çayırova eski İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Çamkerten, DEVA Partisi rozetini taktı.

ÇAYIROVA’DA ARTIK DAHA DA GÜÇLÜYÜZ

DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç rozet takma töreninde, “Sayın İbrahim Çamkerten ile çok eskilere dayanan bir dostluğumuz vardır. Gönlümüz hep kendisini DEVA Partimiz’de görmekten yanaydı. Ama artık gelişmeler, kendisini bugün DEVA Ailesi’ne katmış olduk. Şimdi Çayırova’da çok daha güçlüyüz” dedi.

BİLİNEN VE SEVİLEN İSİMLER DEVA’DA

Törende konuşan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da şunları ifade etti; “Her geçen gün hızla büyüyen ve ‘mevcut iktidara karşı en önemli alternatif’ haline gelen DEVA Partisi, vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü ile üye sayısını da artırıyor...

Üye sayısı en hızlı şekilde artan parti olan DEVA Partisi’nin, bu başarısının Kocaeli özelinde de devam ediyor olması, elbette bizleri çok mutlu ediyor. İlçe başkanlıklarımıza halkımızdan gelen bu yoğun üye olma taleplerinin yanı sıra, ülke ve kent kamuoyunda bilinen ve sevilen pek çok marka ismin de DEVA Ailesi’ne katılmak için başvuru yaptığını görmek, bu bozuk sistemin değişeceğine olan inancımızı daha da pekiştiriyor.

Son olarak bugün Çayırova ve Gebze başta olmak üzere Kocaeli’nin özellikle Batı Yakası’nda sevilen ve sayılan Sayın İbrahim Çamkerten kardeşimizin de DEVA Ailesi’ne katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Partimize, Batı Yakası’na ve Kocaeli’mize hayırlı olsun...”

İbrahim Çamkerten Kimdir?

1981 yılında 50 yıldır Çayırovalı olan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. AÖF işletme lisans mezunu olup, 2008’den bu yana Gebze Bilişim adında bilgisayar satış, teknik servis ve web yazılım hizmetleri veren bir firması vardır.

2017 yılında yine Çayırova merkezli “Kocaeli'de Bugün” gazetesini kurarak medya sektörüne de girmiştir. 2020 yılında ise Gebze TV adıyla dijital televizyon hizmeti veren firmanın da imtiyaz sahibi olmuştur.

2005 yılında Kevser Çamkerten ile evlenmiş olup, biri 11 ve diğeri 15 yaşında iki çocuğu vardır. Daha önce CHP Çayırova İlçe Yönetimi’nde İlçe Başkan Yardımcılığı görevi de yürütmüş olan Çamkerten, Çayırova’da ikamet etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817