Devlet Bahçeli geliyor
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kıluınçsoy, MHP Karamürsel İlçe Başkan Adayı İbrahim Usta ve bazı yöneticiler dün Karamürsel Calyon Cafe’de bir araya geldi. Perşembe günü Genel Başkan Devlet Baheçeli’nin katılacağı aday tanıtım programı için bir araya gelen partililer alanda incelemelerde bulundu. Bahçeli’nin ilimize gelişiyle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ünlü, “Tarihi bir güne tanıklık edeceğiz” dedi. Ünlü miting havasından geçecek olan tanıtım toplantısına en az 10 bin kişinin katılacağını kaydetti.

KARAMÜRSEL’İ BİZE EMANET EDECEK
Açıklamasına devam eden Ünlü, “MHP Genel merkezi Kocaeli’ni yakından takip ediyor. Genel başkanımız ilk önce Darıca Belediye Başkan adayımızı açıklamak için ilimize geldi. Şimdi de Karamürsel adayımızı açıklamak için geliyor. Karamürsel’e olan güvenini pekiştirecek. Milletimizin kafasının karışık olduğu günlerde Türk dünyasının liderinin, Karamürsel’e gelmesi çok büyük bir anlam ifade ediyor. Genel başkanımızı on binler kucaklayacak. Başkan adayımıza da genel başkanımız Karamürsel halkına emanet edecek” dedi.

KOCAELİ ADINA ŞANS
Ünlü’nün ardından söz alan Kılınçsoy ise, “Tarihi bir günü yaşayacak olmanın heyecanı içindeyiz. Genel başkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için teşkilatlarımızın tüm birimleri hazırlar içinde. Bu nedenle Karamürsel’e MHP bayrağını dikmek için adayımız ile birlikte çalışacağız”  dedi. Adaylığı Bahçeli tarafından açıklanacak olan Usta ise, “MHP gibi sözde değil özde inanan bir siyasi hareketin içinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Genel başkanımız Karamürsele gelip hem bizim adaylığımızı açıklaması, hem de ülke gündemine ilişkin konularda açıklama yapması Kocaeli adına bir şanstır” şeklinde konuştu.

RENKLİ KARŞILAMA OLACAK
Karamürsel’de yapılan en son mitingin Erdal İnönü mitingi olduğunu hatırlatan Usta, “Şimdi genel başkanımız miting yapmış olacak. Hem adaylığımın hem de genel başkanın mitinginin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Partililer daha sonra tanıtım toplantısının yapılacağı 

İlhan Çınar Meydanında incelemelerde bulundular ve sonrasında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler. Etkinlikler saat 14.00’da başlayacak. Alanda yerel sanatçıların yer aldığı mini konserler olacak. Mehteran takımının da renk katacağı etkinliklere Bahçeli saat 16.00’da gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817