“Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” Başladı

Bugün saat 14.00’te başlayan tanıtım günleri saat 19.00’a kadar sürecek ve yarın da devam edecek. Etkinlikler Kocaeli Kent Meydanı’nda yapılacak.

BİLGİLENDİRME YAPILACAK

Tanıtım günleri kapsamında Ankara’dan katılan bakanlık ve kamu kurumu yetkilileri, gençleri devletin kendilerine sunmuş oldukları hibe, destek, burs, proje desteği, teşvik, fon, girişimcilik ve eğitim desteği gibi hizmetler hakkında bilgilendirecek ve onlardan gelen soruları cevaplayacak.

KONSERLER DÜZENLENECEK

Bu arada etkinlik kapsamında bazı özel program ve buluşmalar da gerçekleştirilecek. Bu çerçevede bugün saat 20.00’de Aydilge, yarın ise saat 20.00’de Bilal Hancı-Volkan Arslan konserleri tertiplenecek. Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada etkinliklere tüm tüm Kocaelili vatandaşlar davet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817