banner2779
banner2752
banner2750

DİANA’DAN KÖTÜ HABER GELDİ..!

Üzücü haber Körfez’de genç kızın hayata tutunması için yardım etmeye çalışan vatandaşları üzüntüye boğdu.

13 yaşında ki Diana’nın rahatsızlığı 1 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonrasında yapılan muayenesinde, sağ kalça kemiğinde habis tümör saptanmasıyla anlaşılmıştı. Teşhis konulduktan sonra kemoterapi ve rehabilitasyon tedavisi başlanmış, fakat, verilen normal kemoterapi ilaçları diğer sağlıklı hücreleri de öldürmeye başlayınca, akıllı ilaç yöntemine gidilmişti.

Bu ilaçların ve tedavinin yalnızca yurt dışında yapılabilmesi ve ailenin maddi durumunun iyi olmaması nedeniyle vatandaşlardan yardım istenmişti. 13 yaşında ki Diana Öztürk’ün tedavisinin her seansının 150 dolara mal olması, her kutu ilacın 75 dolar olması nedeniyle ailenin sesini duyan Körfezli vatandaşlar yardım etmişlerdi.

Körfez’de oturan ve tedavi olmak, bu hastalıktan kurtulmak isteyen Diana için Türkiye’de ve yurt dışında yardım hesapları açılmış. Hayırseverlerin bu hesaplara yardım da bulunarak destek olmaları istenmişti. Yardımların yapılmasıyla birlikte Diana tedavi için Rusya’ya gitmiş ve burada bir hastaneye yatmıştı.

Ancak, kendisinden iyileşmesini bekleyen sevenleri ve yardım sevenler, gelen vefat haberi ile üzüntüye boğuldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751