DİKKAT! KAR ALARMI
Bölgemizde dün geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışına karşı erkenden önlem alan Büyükşehir, 150 araç ve 200 personeli karla mücadele için hazır bekletiyor. Karla mücadele için ayrıca tüm ilçelerde ekipler oluşturuldu.


KARTEPE VE UMUTTEPE’YE ÖZEL ÖNEM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin tüm noktalarının yanı sıra özellikle Kartepe yolu ve binlerce öğrencinin öğrenim gördüğü, Üniversite Hastanesinin de bulunduğu Umuttepe bölgelerine özel önlem aldı. Bu bölgelere özel ekipler konuşlandırıldı ve 24 saat esasına göre personel görevlendirildi. Yollarda buzlanmanın önlenmesi için hem elle, hem de makinelerle tuz dökülecek. Büyükşehir Belediyesi 3 bin 500 ton kuz ve buz çözücü solüsyonu hazır tutuyor.

ALTAY UYARDI: KAR LASTİĞİ TAKIN

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, teknik olarak hazır olduklarını, ancak vatandaşların da duyarlı olmaları gerektiğini, kar lastiği olmadan yola çıkılmasını ifade etti. Altay, “Geçen ay yağan karda da hazırlıklıydık, ama kar bir gün önceden yağınca bazı aksaklıklar yaşadık. Buna rağmen sorunları büyümeden çözdük. Zaten tek Umuttepe yolunda sorun yaşadık. Kartepe’de hala kar yağıyor, ama orada sürekli bir ekip çalıştığı için sorun yaşanmıyor” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817